La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

El calendari de Ryanair

joem | 13 Desembre, 2007 21:29

No deixa de sorprendre’m tot l’enrenou format aquests dies en nom de la decència i la protecció de la dona i on estranyament coincideixen junts des de grups feministes a associacions de consumidors com FACUA (diuen que propera a Esquerra Unida) amb grups catòlics, la COPE i d’altres herbes similars; tots ells s’han arreplegat per denunciar i criticar un calendari que la companyia aèria Ryanair ven en els seus vols, per destinar els diners a alguna ONG irlandesa. I tot l’enrenou perquè cada més del calendari porta una foto d’una “TCP” (auxiliars de vol) nua! Que tindran raig X en la mirada aquests fatxes?, en realitat les TCP estan en bikini i en postures més o menys eròtiques.

Les acusacions són les de sempre: “masclista”, “sexista”, “atemptat contra la dona”, “utilització de les treballadores com a reclam sexual”, etc. etc. etc. Si no fos perquè és ridícul, demanaria a la Facua, la Cope, Telecinco o el Institut de la Dona, que ens expliquin on estaven aquests dies quan bombers, policies, futbolistes, o qualsevol altre col·lectiu d’homes o dones (professionals o no, treballadors o no) han presentat calendaris similars o molt més pujats de to.

Una de les fulles del calendari, amb una imatge d’una TCP de Girona (Ryanair li diu Barcelona-Nord)

Perquè el millor de tot és que el calendari de Ryanair, com es pot veure a la foto d’un dels mesos, és comparativament més cast i pur que qualsevol dels calendaris de bombers o policies presentats a moltes ciutats de l’estat, molt més carregats de contingut sexual, d’aquest que tant preocupa als vigilants de les bones costums. És un calendari assumible fins i tot per infants, on per no veure’s no es veu ni un pit!!!

I per això tot aquest escàndol?

Crec que el que han de fer aquest guardians de les bones costums i la decència és ficar el nas a casa seva i deixar en pau a totes les dones que no necessiten ningú que les defensi de tonteries com aquesta, segur que cap d’ells ha demanat a cap TCP de Ryanair si les han obligat, ni perquè ho han fet. Per si algun Facuo o Copero ho vol daber, jo tinc una molt bona amiga a la base de Ryanair a Girona i m’ha confirmat el que ja m’imaginava, que la noia de Girona que surt al mes d’agost ho ha fet voluntàriament i que ben contenta està d’haver estat seleccionada entre totes les que es varen presentar.

I l’any vinent a veure si apareixen realment nues! Al menys els hipòcrites es podran queixar amb raó.

Comentaris

Igualtat

Ensaimada | 14/03/2008, 19:28

És que encara homes i dones no som iguals.
Quan siguem capaços de ser iguals en allò bo i allò dolent podrem dir que ens hem igualat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb