La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

La dreta i les ràdios

joem | 11 Abril, 2007 22:41

Avui he hagut de passat moltes hores en el cotxe fent quilòmetres i lògicament he fet una de les poques coses que pots fer conduint sense que els “picos” et considerin un delinqüent: escoltar la ràdio.

He començat escoltant una tertúlia d’uns que semblaven super-experts en temes immobiliaris, l’emissora es deia Ràdio Inter-Economia i m’ha estranyat escoltar com defensaven els pisos petits (de 45 m2), com deien que la ministre Trujillo potser no anava tan malament, que potser s’havia explicat malament, que clar no eren habitatges per a famílies sinó per a joves, que ara la iniciativa privada els construeix per tot i per tant potser són realment una solució... He canviat d’emissora i he pensat: Hipòcrites!

Al segon intent he pegat a Onda Cero i els que parlaven feien autèntics jocs de paraules, de mans i d’alguna cosa més per afirmar que els d’Acciona i els d’Enel són gaire bé uns estafadors i uns mafiosos, que Endesa ha d’ésser espanyola (com molt be diu n’Espe Aguirre), oblidant-se que fa 7 dies aplaudien i botaven amb goig per què se la quedaven els alemanys d’E-On, pagant menys que els d’ara, tot i això deien que els que han estafat els accionistes són aquests d'ara, però ja he al·lucinat quan han començat a defensar que Endesa ha de quedar sencera i ser una empresa sòlida i potent i forta a Europa... He partit pensant quina barra!

A la tercera no he tingut més sort, he pegat a l’emissora dels bisbes, la COPE, havia uns quants bramant contra el govern i afirmant que mai ha estat pitjor el problema del terrorisme a l’estat espanyol, que n’Otegui surt cada dia a la premsa (entre d’altres motius per què el treuen ells), que als jutjats els membres d’ETA riuen i es fan gestos de complicitat amb el públic i familiars (que evidentment tornen treure ells), com si això fos una cosa nova, com si això no hagués passat sempre als jutjats, com si en els temps de n’Aznar, els etarres entressin plorant i tristos a l’Audiència, com si en només mig any del govern de n’Aznar no hagués hagut més actes de violència que durant els tres anys d’en Zapatero, com si ETA no estigués ara pràcticament desapareguda, probablement sense cap comando actiu. Mentre tornava pitjar el dial he pensat: Quins manipuladors!

Després, a Punto Ràdio parlaven de Navarra, tot i que m’ha costat entendre que no parlaven de patates, ous o pa, ja que parlaven de compres, vendes, preus pagats i cobrats, afirmant què Navarra ja està “entregada” als terroristes bascos, com si fos un pot de confitura, i oblidant que la constitució que tant diuen defensar te una disposició transitòria que preveu que el dia que els navarresos vulguin incorporar-se al País Basc, ho poden fer sense cap problema i serà constitucional. Com menteixen sabent que menteixen!

Després d’un nou canvi m’he trobat que parlaven en català, uep! Aquests són de Mallorca, he pensat, i és que m’havia topat amb IB3 Ràdio. Parlaven de galliners, de solls de porcs ampliades o restaurades, d’ANEIs, de sòl rústic, del perill que aquestes solls o galliners representen per al medi ambient de les illes, de la corrupció urbanística i manca de respecte a la legalitat dels líders ecologistes i d’esquerres, de la necessitat de denunciar aquesta corrupció en els jutjats perquè serveixi d’exemple, afirmant que és més greu ("por ser vos quien sois") reformar o esbucar un galliner que destrossar pobles com Andratx construint il·legalment centenars d’habitatges en ANEI’s o zones verdes.

No he pogut més, he tancat la ràdio i he pensat: Fills de ...!!

Comentaris

ib3

Mc Ia | 01/06/2007, 14:48

aixi els ha anat! el mes caracteristic del govern matas i dels seus mitjans, ha estat la prepotencia. mem si ara ho arreglen... es compromis de tots

I jo que pensava que eren den Polanco !!!

Antoni Febrer | 12/04/2007, 12:28

Vaja, quina notícia, hi ha emisores a l'Estat que no són d'en Polanco? perquè escoltant a alguns sembla que només existeix el grupo PRISA i que viviem en una dictadura informativa. La vertitat és que jo, que ja no crec ni en Déu ni en l'Esglèsia, ni amb la Dreta, he pres la decissió -qüestió de salut mentual- de no escoltar aquestes tertúlies que es consideren a elles mateixes exemple de la llibertat. Crec que la ciutadania (la majoria, la que acaba decidint el futur) té prou canals per informar-se que no aconseguiran manipular-nos a tots i totes.

Son massa

Xisco Roig | 12/04/2007, 12:04

Fa un parell de setmanes que escolto diferents emisores ara que venen eleccions, està bé saber que dieun ara que es veuen estrets amb tants de temes oberts i putrefactes, no en faré la llista. No se com descriure la repugnacia que me donen amisores com les de l'esglesia (COPE CERO), i les d'en Mates (IBradio). Tot esta tan malament a aquest pais que fa fredar, sembla. Sembla que mai havia anat tant tort, amb tres anys hem passat a ser una republica bananera, això diuen. La llastima es que son molts els que escolten aquestes emisores, i son molts els que se les creuen.

Re: La dreta i les ràdios

:( | 11/04/2007, 23:17

Fills de puta!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb