La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

De Juana Chaos: un crim d'estat

joem | 03 Octubre, 2006 20:14

Iñaki de Juana Chaos està agonitzant a la presó, víctima d'un sistema de justícia que no és igual per a tots, d'un sistema i un estat que fa parts i quarts i que incompleix les seves pròpies lleis.

Iñaki ha complert la seva condemna, ha complert les normes que el propi estat que el va empresonar havia marcat, regles que semblen la base de qualsevol estat de dret i que malgrat això en el cas d'Iñaki de Juana semblen no servir per res. Quan de Juana havia de sortir, l'administració de justícia d'Espanya es va inventar unes suposades amenaces per mantenir-ho en presó en contra de totes les normes establertes.

De Juana, malgrat ser culpable d'accions que havien acabat en la mort de moltes persones, havia complert la pena que la societat li havia posat i quan esperava sortir com qualsevol altre pres que compleix la seva condemna, es va trobar que no podia sortir i que era mantingut injustament tancat.

De Juana porta 2 mesos en vaga de fam protestant contra aquesta injustícia, la seva salut es deteriora ràpidament cada dia que passa, i aquest estat que incompleix les seves pròpies normes, tampoc el vol deixar morir, saben que si mor serà el darrer acte de lluita d'una persona que probablement de forma equivocada, ha passat la seva vida lluitant pel que creia, per la llibertat d'Euskal Herria, i aquesta mort injusta l'acabarà convertint en un mite com a gudari.

Des d'aquí només li puc enviar ànims per aguantar el que li estan fent i que finalment s'acabi fent justícia amb una persona que ja ha complert el seu deute amb la societat contra la que va cometre els seus crims.

Aurrera Iñaki !!!

Comentaris

no cal

vicen-2 | 26/11/2006, 10:06

A jo no em fa llàstima. Totes les trampes legals són poques per a ell.
Els que estan morts ja no tenen gana.
Ell no els hi va fer un duelo cara a cara, els va matar protegint-se ell. Ara ens toca a nosaltres protegir-nos de tipos així.

...

Azathoth10 | 06/10/2006, 14:19

"""Des d'aquí només li puc enviar ànims per aguantar el que li estan fent i que finalment s'acabi fent justícia amb una persona que ja ha complert el seu deute amb la societat contra la que va cometre els seus crims."""

Hay que ser muy mala personapara dar animos a un personaje que ha matado a 25 personas, ademas no se ha arrepentido de sus crimenes, se ha reido de las victimas " vuestras lagrimas son nuestras carcajadas "y ha amenazado de muerte desde la carcel.

UNa perla.

El estado de derecho debe velar por la seguridad de lso ciudadanos y hay una cosa que se dice "alarma social ", este individuo no esta capacitado paravivir en una sociedad sin asesinar a nadie. EL ESTADO TIENE LA OBLIGACION de buscar cualquier media legal que avale una nueva estancia enla carcel por muchos años.

Y no se va a morir de hambre lo tienen controlado, el cuerpo humano puedeaguantar mucho y si encima los medicos lo controlan imaginate

Qué facil

Pouet | 04/10/2006, 06:00

Resulta muy fácil expresar una opinión como ésta, descalificando al Poder Judicial de forma genérica, sin argumento legal ninguno. Así se mantienen mitos, teorías políticas y lo que quieras. Lo que tienes que hacer, para ser atendible tu exposición, es decir los motivos por los que asesino es víctima del sistema judicial y porque se encuentra privado de libertad injustamente.

Solidaritat amb De Juana

Els uns i els altres | 03/10/2006, 21:20

Hola company,
Nosaltres acabem de publicar un post, sobre el mateix tema, quasi a la mateixa hora i en la mateixa direcció que aquest article teu.
Salutacions, extenguem la soliaritat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb