La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Vedella innocent, Contador sancionat i el ciclisme es mor

joem | 07 Febrer, 2012 09:50

Finalment ha passat el que havia de passar, Contador ha estat sancionat pel TAS amb 2 anys sense córrer, tot i que amb molt de mesos de retard, producte d’una absurda absolució de la Federació Espanyola de Ciclisme, que davant les pressions de polítics com Zapatero i Rajoy (anterior i actual presidents del govern de l’estat) va amagar un positiu de llibre darrera uns filets de “solomillo” d’Irún.

La resolució de la FEC era tan absurda i anti-reglamentària que la UCI i l’AMA varen recórrer i ara el TAS els hi ha donat la raó: el clembuterol és un producte exogen i prohibit i sota cap concepte pot haver-hi una sola molècula a l’organisme d’un ciclista. Les històries del solomillo, del cuiner de Pau que no deixa cuinar a l’equip dintre de l’hotel (que dolents són els francesos), dels estrangers de l’equip que mengen pasta mentre els espanyols es foten un bon filet de vaca, de la punteta del solomillo que queda per que la mengi el propi Contador al dia següent, les llàgrimes, els plors per les televisions, els “deixaré el ciclisme si em sancionen amb un sòl dia”, la “màquina de la veritat”, tot ha quedat en el que era, comptes, comptes comptats per en Contador i el seu entorn.

Transfusió? No!, vedella.

Tothom que hagi llegit els meus escrits sobre el dopatge a aquest mateix blog coneix perfectament quina és la meva postura sobre el tema: Uns senyors (per dir alguna cosa) que en molts de casos no han pujat mai a una bicicleta s’estan carregant el ciclisme amb una persecució absurda en nom de la igualtat i la puresa de l’esport i uns ciclistes que han perdut la seva dignitat i la seva força i raó cada cop que ha anat caient un company i no han fet res per aturar la bogeria del sistema implantat per la UCI, talment com passarà ara amb A.C. Ara, com ha passat amb tots els ciclistes als que els hi va sortir la “bola negra” abans que a ell, tots callaran i ningu mourà un dit per en Contador, igual que n'A.C. no ha mogut mai un dit per plantar-se i defensar la innocència dels seus companys marcats per la "bolla negra" abans que ell.

El ciclisme s’acosta cada dia més a un punt de no retorn, a la marginalitat d'aparèixer només a les pàgines de successos i a la televisió de matinada, com la boxa, com he repetit algun cop l’oportunitat es va perdre a aquell Tour del 98, quan els ciclistes es varen plantar a la carretera i un grup d’esquirols comandats per Riijs i Pantani (mirau quins dos) varen rompre la unitat del pilot; des de llavors la guerra va estar perduda, el ciclisme va passar a control absolut de gent externa al ciclisme i els casos absurds es varen anar produint un rera l’altre fins a arribar a aquest darrer de clembuterols, solomillos, laftats, transfusions, advocats i llàgrimes.

Basso, Pantani, Ricco, Beloki, els Festina, Ballan, Landis, Colom, Rasmunssen, Ullrich, Sevilla, Mancebo, Astarloza, Pellizotti, Pietro Caucchioli, Valverde, Jarsche, Scarponi, Manzano, Schumacker, Rijs, García Dapena, Caruso, Beltran, Botero, Unai Osa, Aitor Osa, Hamilton, J.E. Gutiérrez, Kohl, Marcos Serrano, Roberto Heras, Vinokurov, Vicioso, Astarloa, Vázquez, Mancebo, Edo, David Etxebarria, Camezind, González de Galdeano, Allan Davis, Nozal, Paulinho, Hruska, Cabello, Casero, i molts que em deixo han anat caient al llarg dels darrers anys de forma absurda.

Algun ciclista ha mogut un dit o fet alguna cosa per defensar-los?

Va esclatar Contador de ràbia en la seva defensa d’algun d’ells?

Va renunciar a un Tour (el de 2007) que era d’en Rasmunssen i que li varen regalar els mateixos que ara li sancionen?

Havia alguna prova, una sola prova contra en Rasmunssen per llevar-li el Tour de 2007 i ho va denunciar n’A.C? O llavors no valia la presumpció d’innocència.

Tot és abusurd, tot! i el que ha passat es veia venir i només és un pas més en l’escalada cap a la destrucció del ciclisme; i si no ja parlarem aquest any quan torni esclatar un nou escàndol que encara l’enterri una mica més.

Només espero que els ciclistes encara agafin el control del ciclisme i salvin l’esport que m’estimo.

PS: Suposo i espero que avui l’inefable i patètic Óscar Pereiro doni una roda de premsa per explicar que renúncia al Tour del 2006, que va guanyar gràcies a uns “Hijos de la gran...” als que es refereix en relació a Contador i torni aquell Tour a Landis que el va guanyar a la carretera i els mateixos “Hijos de la gran...” que ara insulta li varen robar per donar-li al "bocazas".

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb