La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

El grup ciclista Històrics

joem | 10 Setembre, 2011 08:04

Avui, al nostre grup Històrics.cc hem tingut un nou exemple de lo que no és un grup ciclista, hem anat a tope ocupant massa carretera, hem tornat travessar les rotondes d'Inca talment com si estiguéssim disputant el Cinturó o una prova d'un Hivern a Mallorca: velocitat per sobre dels 40 k/h, frenades de cotxes, en definitiva risc a tope fins a l'extrem al·lucinant de que la darrera s'ha agafat a tope i al contrari, sí, sí al contrari!

Els responsables? uns senyors de Bimont-Bunyola que apareixen darrerament a l'altura del creuer de son Verí i que el dissabte passat ja es varen posar casi a 50 abans d'entrar a Santa Maria, creuant després el poble a molta més velocitat encara. Avui, els mateixos (no se si els hi fa por posar-se un dorsal o que, per que a la mateixa hora havia carreres a Maria) han fet el mateix passat Santa Maria i ja vos dic, la darrera rotonda d'Inca l'han agafada per l'esquerra, talment com si fossin dos amics tot sols i amb l'absolut desconcert del grup de mes de 60 que els seguia, cosa que evidentment a ells no els ha preocupat el mes mínim, ni saben lo que es la responsabilitat d'anar davant d'un grup tan gros ni segurament els importa. Però no vull personalitzar amb ells, els dos darrers dies han estat ells, però l’anterior varen ser altres i l’anterior uns altres.

Crec que el tema del que passa els dissabtes en el grup s'ha convertit en un greu problema, avui érem devers 70 o 75 i faltàvem molts que eren a les carreres de Maria.

Part del grup vist des de darrera, algun cop ja hem superat els 100 ciclistes

Es raonable sortir 100 tios i que cada setmana siguem mes? Jo penso que no, perquè a més te un problema afegit, la gent ja no ve al grup d'un en un o de dos en dos, i es van integrant poc a poc, sinó que venen grups sencers (alguns d'ells globeros amb mes perill que una capsa de bombes), com dic grups de 5 o 10 que no mostren el mes mínim interès en acostar-se a la gent del grup, que parlen entre ells, que ens aïllen dins el pilot a nosaltres dels mateixos nostres companys i de cop et veus rodejat de 4 tios dels que no saps res, als que no coneixes i que no mostren cap interès en parlar ni en saludar. Per suposat aquesta gent després no queda a berenar, faltaria mes! venen a fer una carrera o provar-se amb nosaltres i un cop arribats al lloc ells s'aturen 1 minut i segueixen.

La prova esta que avui a can Segue no havia casi ningú d’aquests suïcides, ni cap espontani dels maillots b-twin, eren els 25 o 30 de sempre, es a dir els del grup, els altres tots havien desaparegut i seguit el seu camí.

Quan parles amb la gent del grup, la majoria reconeixen que tenim un problema, que som massa, que això acabarà malament, que qualsevol dia ens aturarà tràfic, que els dissabtes només podem anar ja a ses Torres, el Cruce i algun dia que es preveuen menys com avui a can Segué, però que no es pot fer res, que això es així i que ens hem de fotre.

No negaré que també hi ha alguns, jo conec 2 al menys, que els sembla fantàstic que cada dia siguem mes, que pensen que han de seguir convidant mes i mes grupets de gent a que vinguin, que el fet que cada dissabte sigui una carrera es collonut i que això es el que fa diferent el grup dels Històrics.

Jo estic amb els primers, tenim un problema i greu, i qualsevol dia tindrem una desgracia mes greu encara. Com que jo no soc dels que s'amaguen davant els problemes ni es creuen de braços sense fer res, crec que hem de prendre decisions ja! això no pot continuar així, no ja perquè es faci una carrera cada dissabte, sinó perquè fins i tot no trobem els amics fins a la tornada quan tots aquests espontanis han desaparegut.

M'agradaria saber que pensa la gent, potser som jo el que esta equivocat i si és així i aquesta bogeria és el que vol la majoria, me l'envainaré, plegaré veles i acceptaré que els dissabtes són això. Jo no tinc cap problema en trobar 5 o 6 amics i sortir amb ells, com va dir no se qui, els amics es l’únic que podem triar en aquesta vida i jo afegiria els amics i els companys de bicicleta i jo estic fart de passar-me els dissabtes un parell d'hores rodejat de desconeguts que no sé ni d'on han sortit.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb