La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Ses Covetes lliure!

joem | 15 Novembre, 2012 22:00

Quina gran alegria vaig tenir el passat dimarts, 13 de novembre, i no perquè fos el meu aniversari, no, que a partir de certs dígits els aniversaris no sempre són motiu de gran festa, no. El motiu va ser ben distint, ja que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va dictar de forma clara i contundent un calendari perquè l’ajuntament de Campos esbuqui els 68 apartaments il·legals que des de fa casi 20 anys es troben a primera línia de mar, construïts de forma il·legal a principi dels anys 90 amb la connivència, quan no complicitat del propi ajuntament campaner.

Han fet falta més de 18 anys, i més de 20 resolucions judicials (gaire bé totes favorables a la tesi de la il·legalitat de les edificacions) perquè finalment ens acostem al final de tota aquesta llarga història: Abans del 15 de gener, l’ajuntament haurà de presentar davant del tribunal un pla per a la demolició dels edificis. Abans del 15 de març s’hauran d’haver començat les obres i abans de 15 de maig s’hauran d’haver acabades les obres de demolició i s’haurà d’haver tornat el terreny al seu estat original.

Abans de l’estiu de 2013 aquestes edificacions il·legals ja no estaran al costat de la platja des Trenc (foto GOB)

Per arribar fins a aquesta darrera resolució, ha fet falta molta feina, feina del GOB, dels advocats que han dut els processos i actuacions (que han estat centenars), dels tècnics que en molt casos han col·laborat desinteressadament, del PSM que també va presentar el primer recurs i així mateix la col·laboració i ajuda dels amics i companys que varen aportar un aval personal bancari, entre els quals tinc la satisfacció d’estar-hi, per posar una primera fiança per aturar les obres i que el mal no fos irresoluble ni irrecuperable.

Ens veiem al maig a ses roques de ses Covetes i fem el primer bany de l’estiu en es Trenc?

Jo hi seré!!!

Article de Madeira a Es Busqueret

joem | 03 Novembre, 2012 09:53

Fa unes setmanes, en tornar de Madeira vaig escriure un altre post anomenat ”El Petrel de Madeira, un ocell especial”, al qual narrava els mateixos fets. Ara, uns mesos després, la revista de divulgació ornitològica del GOB m’ha publicat una versió millorada, corregida i ampliada de la mateixa experiència als cims de l’illa de Madeira.

A continuació podeu veure tres imatges de les diferents pàgines de l’article, tot i que si el voleu llegir s’ha de baixar el document PDF, cosa que es pot fer amb l’enllaç que apareix després de les imatges

Sis pàgines dedicades a Madeira

El petrel de Madeira un ocell marí que cria a la muntanya

Altres ocells propis de Madeira

Podeu llegir l’article en PDF amb el format i maquetació original i complet de la revista a ”El Petrel de Madeira, un ocell especial” o a l’icona inferior. Aquest arxiu es pot baixar al vostre ordinador o obrir-se directament al vostre navegador. (si triga una mica en obrir-se espereu uns minuts perquè el fitxer ocupa 1.5 Mb).

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb