La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Foto a Panoramio

joem | 13 Desembre, 2010 22:06

Internet cada dia em sorprèn una mica més, és allò que pot passar el que menys t’ho esperes, fenòmens com wikipedia, facebook, wikileaks o l’al·lucinant món de Google, des de l’increïble cercador que troba una multa teva no pagada fins als revolucionaris Google Earth o Street View o Latitude (on a l’estiu els meus amics veien des del seu mòbil per on estava a l’Àrtic en temps real), i crec que això només està començant i ens els propers anys la combinació Internet/smartphones ens farà veure encara de més grosses.

Un altre d’aquests móns que ha canviat Internet és el de la compartició de fotografies i vídeos, amb multitud de pàgines per compartir fotos de les quals m’interessen per sobre de la resta Panoramio/Google Maps, per el component geogràfic que li dona a les imatges, geo-localitzantles a qualsevol lloc de la Terra. A Panoramio tinc algunes desenes de fotos, sempre amb un fort component geogràfic; però el que vull resaltar avui és com malgrat tenir algunes fotos molt maques, d’altres espectacular i algunes que personalment m’agraden molt, hi ha una foto que no és res de l’altre món, feta a la frontera entre Calexico (USA) i Mexicali (MEX), de la qual ja vaig parlar a aquest article, i que per mi és una foto bastant normaleta i sense res especial, només que mostra un tram d’aquesta frontera per el qual passen unes vies de tren.

La meva foto més vista a Panoramio amb més de 33.000 visites

Doncs aquesta foto, que per mi no te res d’especial es vista cada dia per una mitjana de 40 persones i ja du més de 33.000 visites, cosa que em sorprèn i em confirma que la gent no es guia per criteris esperables com la qualitat o l’espectacularitat, sinó d’altres dels quals moltes vegades no tenim ni idea.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb