La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Sabotatge als cels de l'estat

joem | 03 Desembre, 2010 22:16

Avui estem assistint a un episodi absolutament al·lucinant en el qual un grup de treballadors privilegiats i d’un egoisme difícil d’entendre per part de la gent normal: El col·lectiu de controladors aeris han paralitzat tot l’espai aeri de l’estat espanyol, amb un clar acte de sabotatge absolutament irresponsable prenent com a hostatges a milers i milers de persones, alguns que viatjaven per plaer per gaudir d’uns dies de pont, d’altres que tornen a casa després de treballar tota la setmana, d’altres que es mouen per obligació.

Encara estic sorprès per aquesta acció que sobrepassa qualsevol tipus de vaga o altra tipus d’acció laboral o sindical, ja que es tracta directament d’un sabotatge que sense el mínim avis ha atrapat a tots aquells que volien viatjar aquests dies.

Tinc algun amic controlador i em sap greu per ells si han seguit aquesta acció de sabotatge, però crec que la situació ha arribat a un punt de no tornada, ja no pot haver-hi més negociacions, no pot haver-hi més marge per a reunions o converses, després del que està passant avui el govern només te un camí, i aquest és camí passa per prendre mesures dures contra aquest privilegiat col·lectiu de milionaris, s’ha d’acabar amb tots els privilegis d’aquesta gent, acomiadant a tots els controladors que hagin abandonat el seu lloc de feina sense causa justificada, contractant nous controladors, estrangers si es necessari i assegurant a tots el dret a viatjar sense l’angoixa d’arribar a un aeroport i no saber si es podrà viatjar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb