La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Esteles sobre Mallorca

joem | 24 Novembre, 2010 12:32

Els cels de les illes no destaquen precisament per la seva claredat i transparència, ja que són freqüents els dies amb molta calitja en els que a vegades es veu amb dificultat fins i tot la serra de Tramuntana, això és degut a l’abundant vapor d’aigua a l’atmosfera, com a conseqüència de la proximitat de la mar, que contínuament s’evapora omplint l’aire de vapor d’aigua.

Però hi ha alguns dies cada any en que l’atmosfera queda completament neta, seca, clara, són aquests dies en que es pot veure molt més fàcilment Eivissa i Menorca, que Cabrera sembla molt a prop de Palma i que des de la serra de Tramuntana es pot veure la península, especialment a posta de sol. Normalment són dies hivernals, i es produeixen just després d’una bona ponentada o tramuntanada, que neteja completament l’atmosfera i permet que es puguin veure fenòmens com aquest, absolutament inusual i casi impossible, que va fotografiar en Marcos Molina des del cim del Puig Roig.

Un d’aquests dies nets i clars em va cridar l’atenció la definició amb la que es veien les esteles en el cel, un cel blau i profund en el qual les esteles semblaven dibuixades amb llapis. Vaig anar a buscar la càmara fotogràfica i amb un teleobjectiu de 400 mm vaig començar a fer algunes fotos als avions que sobrevolaven Palma a una altura entre 11.000 i 13.000 metres.

Espectacular imatge d’un Jumbo de SAA volant cap al sud, cap a Sudàfrica a 12.000 metres d’altura

Els resultats varen ser espectaculars, els avions sortien a les fotos amb molta claredat, tenint en compte els 12 km de distància aproximadament a la que volaven sobre l’illa. La que més em va agradar va ser aquesta foto d’un Boeing 747, el popular Jumbo, de South African Airways (SAA) del qual es pot llegir fins i tot la matricula ZS-SBS; probablement es tracti d’un vol Londres-Sudàfrica i en el seu pas sobre Palma devia volar ja altitud de creuer entorn dels 12-13 km d’altura.

Com a curiositat comentaré que aquesta imatge em transmet una sensació de calma i serenitat, però al mateix temps també una sensació de moviment i acció que s’ha convertit en el fons de pantalla del meu ordinador...

Un DC-3 estavellat a la serra d'Alfàbia al 1959

joem | 21 Novembre, 2010 16:11

La serra d’Alfàbia és un d’aquells llocs on les boires son abundants i on hi ha moments que no hi veus les antenes que tens a 10 metres; per altres motius vaig passar 2 dies alla dalt i el segon la boira ens va acompanyar casi tot el dia, així que vàrem decidir fer una volta pels voltants i de cop ens vàrem trobar amb la sorpresa d’una enorme estructura metàl·lica, gris i plana. En un principi vàrem pensar que eren restes d’antenes i d’altres instal·lacions de les moltes que hi ha allà dalt, però en acostar-nos més no havia dubte, es tractava d’un ala d’avió, possiblement un DC-3 o un DC-4.

Un DC-3 similar al que es va estavellar a la serra d’Alfàbia

La situació de l’ala del DC-3 es sorprenent, es troba pràcticament al cim de la serra, al costat de les antenes i les cases de Telefònica, per força havia de ser d’un accident antic, però si era un accident havien tingut autèntica mala sort, per que l’avió es va estavellar gaire be al mateix cim, només que hagués volat 20 metres més alt hagués pogut creuar sobre la serra sense problemes.

Les restes del DC-3, tot just uns metres sota la carena de la serra

Com es pot veure a la foto anterior les restes de l’ala estan pràcticament dalt, però es que segons el que posteriorment he pogut conèixer de l’accident ”(el Diari de Mallorca va publicar un article feia uns mesos)" , sembla que realment el DC-3 va impactar pràcticament contra la casa, que només els hi varen faltar uns metres per superar la muntanya.

L’ala del DC-3 pràcticament sencera a un replà de la serra d’Alfàbia

El relat posa realment els pels de punta i l’accident hagués pogut ser molt més greu en quant a víctimes, ja que a l’avió, un DC-3 de la companyia Austria Flugdients, només volaven 3 tripulants i 2 passatgers. va sortir de Son Bonet el 2 de maig de 1959, on havia arribat una hora abans des de Munich, fent proves amb l’objectiu d’obrir una línia regular per dur turistes a Mallorca (ens trobem en els inicis del boom turístic), i anava de tornada cap a la capital de Baviera, quan per alguna errada va anar directe cap a la zona de les antenes d’Alfàbia, estavellant-se a la cara sud de la serra, però tant a prop del cim que parts de l’avió, entre elles l’ala que encara resta sencera a aquelles altures, varen passar a la cara nord, lo qual dona idea de lo alt que va ser l’impacte.

En definitiva, que veient les restes allà dalt et dones compte de lo importants que són uns pocs metres...

Espectaculars núvols sobre Sóller

joem | 14 Novembre, 2010 21:13

Avui segona jornada del recompte de voltors a la serra de Tramuntana la boira s’ha convertit en el pitjor enemic per poder realitzar observacions a la serra d’Alfàbia. Mentre a la major part de Mallorca es podia gaudir d’un espectacular dia de primavera arribant als 20 graus de temperatura, a la zona de les antenes d’Alfàbia ha hagut durant tot el dia un fortíssim vent que produïa que una boira orogènica (es a dir deguda al relleu i al canvi de temperatura que tenia el vent quan pujava per superar la carena de la serra) que no ens ha permès veure ni un sol voltor.

A l’únic moment que ha obert la boira uns minuts hem tingut la sort de poder observar uns espectaculars núvols lenticulars sobre la vall de Fornalutx i el Puig Major, aquests núvols s’han començat a formar molt prest al matí sobre el Puig Major i al llarg del dia han anat creixent fins a arribar a tenir aquest impressionant aspecte.

Els núvols de forma lenticular nascut sobre el cim del Puig Major

Un detall dels espectaculars i macos núvols

Aquests núvols, estacionaris tot el dia sobre el Puig Major i la vall de Sóller tenen també el seu origen en el vent i el relleu, es a dir, el mateix origen orogènic que la boira que no ens ha deixat observar l’horitzó més que pocs minuts en tot el dia, però em semblen molt més guapos i fotogènics que la boira.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb