La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Ara a prohibir les xuxes!

joem | 21 Juliol, 2010 22:36

Però qui cony es creu l'estat que és per regular i ordenar la nostra vida fins a extrems absurds?

Algú li ha encomanat que vetlli per tots nosaltres com si fos "santa teresita de jesus"?

Jo per suposat que no! La meva vida és meva i vull fer el que em faci ganes de fer, vull menjar i beure i fumar el jo vulgui i quan jo vulgui, sense que cap cervell políticament correcte em digui el que es sa i el que no, el que és legal i el que no, el que puc fer i el que no.

Em sembla autènticament vergonyós que els polítics i tota la farramalla que decideix el que es políticament correcte decideixi per jo:

No puc tenir unes plantes de maria al jardí: és il·legal

No puc anar en moto sentit l'aire al cap: és perillós

No es pot beure alcohol o tenir sexe fins l'edat que ells decideixen: abans altres decideixen per tú

La llista de les coses que són il·legals, estan prohibides o simplement no són políticament correctes és molt llarga, però crec que ja estan arribant al màxim de la hipocresia, tot i que sempre es poden superar). Ara, els guardians de la nostra salut i de les bones costum han decidit que lo políticament correcte i lo “sa” és prohibir les xuxes i la pastisseria (tigretons, bollicaos, panteras rosas) als col·legis i els seus voltants, perquè això posa en perill la salut dels nins i nines en una edat en que ells (insignes polítics) pensen que són massa fràgils.

S'ha de ser IMBECIL i intervencionista! Què fareu després prohibir el muntanyisme? Il·legalitzar l’escalada? Em detindreu a una rodona si vaig a entrenar amb la bici a les 4 de l’horabaixa en un dia d’aquests d’alerta groga perquè no em pegui un cop de calor? Em denunciareu si sabeu que he tingut sexe sense preservatiu?

Joder deixeu a la gent (adults i nins) en pau, deixeu que cadascú visqui i mori com i del que vulgui!!!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb