La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Iniciativa Internacionalista

joem | 14 Maig, 2009 18:46

Realment es fa difícil trobar nous arguments ni adjectius per qualificar aquest nou cop a la LLIBERTAT, no ja a la llibertat de vot, o d’expressió, o qualsevol altre de les llibertats, aquí es tracta d’un nou atac a la llibertat, en majúscules, la que ens permet triar representants que teòricament defensen els interessos col·lectius en els parlaments, la base sobre la que es sustenta aquest sistema que acostumem anomenar “democràcia parlamentaria”.

El passats "20 de febrer " ja vaig escriure un post sobre la il·legalització d’Askatasuna i ja el "el maig de 2007" havia fet el mateix sobre la prohibició d’Abertzales Sozialistak i ANV. Però ara, l’estat espanyol, el govern, teòricament democràtic i d’esquerres dona una passa més en la seva caiguda del cavall i en la seva dretització i prohibeix, no un partit o una coalició “abertzale” basca, sinó un partit que supera l’àmbit del conflicte i el territori basc i és una alternativa d’esquerres a nivell de l’estat, demanant la il·lagalització de les llistes d’Iniciativa Internacionalista.

L’atemptat contra la llibertat ja arriba a nivells inimaginables, el PSOE, probablement captiu del seu gir cap a lo més ranci i dretà del nacionalisme espanyol que semblava superat, el govern de l’estat ha impugnat les llistes de la coalició Iniciativa Internacionalista formada a partir de dos partits castellans d’esquerres.

Els motius? Bàsicament els de sempre, que són amics i tenen relacions amb Batasuna i el món abertzale basc. Al final que faran ens declararan il·legals a tots els que tenim amics d’esquerres bascos? Il·legalitzaran a tots els que tinguin algun tipus de relació amb un/a independentista basc o només a aquells que hagin tingut “relacions completes”? És a dir el sexe oral es motiu d’il·legalització? Potser el PSOE ho ha de demanar a la COPE i als bisbes que saben molt més que ells d’això d’excomulgar i condemnar.

La veritat es que és tan trist, tan dramàtic, tan brutal aquest atac a la llibertat, que val més agafar-ho amb una mica d’humor. I com deia a un article anterior, després encara es sorprenen de que la bolla no pari de rodar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb