La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

El sexe de les ànneres

joem | 22 Abril, 2009 10:16

Fa uns dies els participants a un foro d’ocells de Balears ens varen quedar sorpresos davant una foto del company Maties Rebassa feta a s’Albufera i a la que es poden veure perfectament els atributs masculins d’una ànnera, concretament d’un becvermell ”netta rufina” que probablement i donades les dates en que ens trobem acabava de copular.

La foto impressiona per les dimensions que mostra el feliç becvermell, d’un color tan vermell com el seu bec i d’una longitud, forma i textura sorprenent, especialment en un món com el dels ocells on la majoria de mascles no tenen penis com a tal. Imagino que vosaltres us sorprendreu tant com la majoria de membres del forum, que varen començar especulant sobre la possibilitat que fos un paràsit i és que realment jo tampoc tenia ni idea d’aquesta característica de les ànneres

Un becvermell poc després de copular

Segurament es tracta d’uns dels vertebrats que proporcionalment el te d’una mida més grossa... I això perquè després els pobres “patos” hagin de carregar amb la fama que els atorga la dita...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb