La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Askatasuna!

joem | 19 Febrer, 2009 23:11

Aquests dies estem assistint a un espectacle lamentable de degradació de la fràgil i feble democràcia que diuen que funciona a aquest estat anomenat Espanya.

Una vegada més s’il·legalitzen les idees, es deixa a tot una part del poble basc sense poder triar l’opció que ells vulguin, es declara il·legal la plataforma cívica D3m, però també el partit polític Askatasuna, únicament perquè defensa les mateixes idees que defensa l’esquerra abertzale basca. Però aquesta vegada els inefables jutges d’insignes tribunals que semblen hereus del més ranci franquisme, també prohibeixen fins i tot que es pugui cridar a l’abstenció o el vot nul, així i tot no podran evitar que molt de milers de persones els hi diguin amb el seu vot o la seva abstenció: Gora Euskadi Askatuta!.

I després s’estranyen que tancant com tanquen totes les vies polítiques i democràtiques de milers de persones, la bola no deixi de rodar... I el que rodarà.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb