La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Lizartza: Símbol de l'ocupació d'un poble

joem | 12 Setembre, 2007 20:25

Aquests dies he assistit entre sorprès i indignat a l’espectacle ofert per aquesta dona que la dreta vol convertir en una espècie d’heroïna nacional, un nou símbol de resistència contra els nacionalistes dissolvents i que per mi no és més que una persona amb una caradura impressionant, una ocupant més a un lloc on no la volen i una feixista, que parlant en nom de la llibertat i la democràcia no és més que una petita dictadora imposada.

La usurpadora penjant el símbol de la seva usurpació

Els fets han ocorregut a molts pobles d’Euskadi, però gràcies a la poca vergonya de na Regina Otaola, és a Lizartza on estan agafant més transcendència mediàtica. L’origen del problema són les eleccions municipals del mes de maig, on es priva del dret a votar la seva opció política a varis milers de ciutadans bascos. Un d’aquests municipis és Lizartza, un poble de 600 habitants on el PP treu normalment entre 4 i 10 vots. A les darreres eleccions no es va permetre que es pogués votar cap llista de l’esquerra basca i malgrat això va haver 328 vots nuls i blancs, mentre que el PP (es a dir la famosa i demòcrata Otaola va aconseguir 27 vots, gràcies a que havien empadronat gent al poble per arribar al 5% dels vots per poder entrar a l’ajuntament.

Es a dir aquest personatge que ens dona lliçons de democràcia i llibertat i que vol recuperar la convivència a Lizartza, ocupa la batlia només amb 27 vots i vol recuperar la llibertat pel poble! Des que va arribar no ha fet altre cosa que provocar als ciutadans als que se suposa que governa, entre d’altres formes posant primer al saló de plens i després a la balconada la bandera d’Espanya, que no havia onejat mai al poble des del franquisme.

Com es lògic, ningú al poble la pot veure, no pot sortir al carrer sense escolta i cada cop que els veïns la veuen li diuen feixista i li demanen que torni un càrrec que no li pertany. Així i tot, cada dia que passa aquesta dona la van convertint des dels mitjans de comunicació espanyols en un símbol de democràcia i llibertat!!! Quina barra tenen!, mentre als veïns, que només reclamen que la normalitat torni al poble, amb un batle triat per tots, se’ls insulta cada dia, diguent-li radicals, feixistes, terroristes, nazis, violents!

El món al revés: la feixista ocupant i usurpant del càrrec és un símbol de convivència i llibertat i els veïns privats del dret a votar a qui volen i governats per una indivídua amb 27 vots (més de la meitat de gent que no és del poble) són els violents i radicals.

Espero que algun dia canviï aquestes coses i el País Basc i els Bascos puguin decidir el seu propi destí.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb