La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Per la República de la Cova de les Bruixes

joem | 01 Setembre, 2007 18:01

Sembla que aquests dies, el gloriós exercit espanyol s’ha tornat cobrir de glòria en un episodi esperpèntic, d'aquests que semblen les úniques accions on poden brillar i les úniques batalles que guanyen, ja que aquesta gent porta més de dos segles perdent batalles i guerres una darrera l’altre.

Aquesta vegada i després del gran èxit militar que va significar la reconquesta de l’illot Perejil, sembla que algun dels seus membres han “reconquerit” es Colomer, un altre illot situat al nord de Pollença (illa de Mallorca). El problema és que fa unes setmanes algú va plantar les banderes republicana d’Espanya (la tricolor) i la dels Països Catalans (l’estelada); alguns blogs es varen fer ressò, de la xarxa va passar al Diari de Mallorca i desprès a La Razón, diari dretà madrileny i sembla que guardià de les essències més ràncies d’això que ells anomenen pàtria o nació espanyola, que va demanar l'intervenció immediata de les forces del ordre.

Sembla que davant la demanda popular i la denúncia d’uns ciutadans de Pollença per què es restituís la “soberanía española” sobre l’illot “perdut”, al "gloriós" exèrcit espanyol o a algun dels seus membres, no li ha quedat més remei que intervenir, així que ahir va sortir un comando de la base militar del Port d’Alcùdia i després d’una dura batalla contra els elements i la difícil orografia de l’illot, varen aconseguir retirar les banderes invasores i restituïr l’orgull de la gran nació espanyola. La integritat de la pàtria està salvada...

Mai ens fareu creure en els vostres símbols

Ara, després d’aquesta ridícula història per part de l'exèrcit, només em queda declarar la República de la Cova de les Bruixes (que per cert està molt a prop del Colomer), plantar les dues banderes com al Colomer i convidar als "ciutadans" de Pollença i al “Gloriós”, a que vinguin a fer-me retirar-les, aquí els espero cridant Visca la República de la Cova de les Bruixes!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb