La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Una Mallorca guapa

joem | 04 Juny, 2007 20:47

Quan parlem de viatges, tots quedem encisats per les terres llunyanes, per muntanyes que es perden, per deserts infinits, per la tundra o la selva, paisatges tan diferents als nostres habituals, que fan que a tots els que ens agrada viatjar ens agradi perdre’ns a qualsevol d’aquests móns llunyans i al mateix temps sempre amb una mica de misteri o perill.

Però a vegades això no és necessari, hi ha hagut prou amb les pluges abundants de fa unes setmanes i el fort sol posterior, per què tota Mallorca esclati amb una força impressionant, per tot es sent el cant de multitud d’ocells, i la terra es vesteix amb uns colors, que tot i durar pocs dies són realment espectaculars, verds, grocs, blaus, vermells, tots ells intensos i purs.

Aquesta època primaveral és per mi, la que l’illa presenta un aspecte més magnífic, poc abans de que la terrible sequera de l’estiu canvií aquests colors purs i nets per tota la gamma dels ocres apagats i terrossos. Per això hem d’aprofitar ara, i fer aquest viatge interior, segurament ens sorprendran les platges, els alzinars, els torrents, fins i tot els camps de cereal ens sorprendran.

Els camps del Pla, són impressionants, amb Santa Eugènia en segon pla i la serra al fons

Sembla mentida que a Mallorca encara es trobin racons així, a uns pocs minuts hi ha autopistes per tot, urbanitzacions, projectes faraònics de camps de golf, de centres esportius, de centres comercials, però malgrat tot... Ningú ens lleva per ara el plaer de fotografiar un paisatge com aquest.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb