La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

PROU!!!

joem | 13 Març, 2007 20:42

Andratx-Hidalgo, Calvià-Delgado-Nigorra, Santa Margalida-Olmo, són només la punta de l’iceberg, aquesta legislatura serà recordada com la de la destrucció, l’especulació més salvatge, els “pelotazos” per tot arreu: Son Espases, autopistes, dic, túnels, creixement desbocat i les immenses plusvalues que això significa i que se reparteixen molt pocs.

No es poden afegir moltes més coses, els fatxes sembla que s’han fet els amos dels carrers, però aquests dissabte els hi direm que prou!, que ja hi ha prou, que no volem més que continuïn destrossant l’illa.

Dissabte tots els que estimem una Mallorca que sembli Mallorca hauríem d’estar a la plaça d’Espanya a les 6 de l'horabaixa.

Operación Puerto: res de res

joem | 12 Març, 2007 21:00

Abans de l’estiu passat, i per tant abans del Tour de França, va esclatar l’anomenada “Operación Puerto”, una més de les espectaculars mogudes que acostuma muntar de tant en tant la guàrdia civil o la policia i els poders de l’estat, per fer-se notar i fer veure que fan alguna cosa. En aquest cas es tractava d’una espectacular descoberta, una trama o xarxa (els hi encanta aquesta expressió) de doping organitzat en la que havia implicats metges, directors esportius, ciclistes, intermediaris.

Evidentment els diaris esportius més carronyers com el Marca, l’As i sorprenentment també El País (que cada dia em sembla menys seriós) es varen llençar a la carronya que el ministeri de l’Interior els hi oferia i varen muntar el show: bosses de sang, EPO, noms en clau, sobres amb euros, sang centrifugada congelada, ciclistes entrant a consultes de metges, etc.

Tot era esperpèntic, no hi havia ni una sola prova seria, ni un tipus penal conculcat, ni cap delicte comés, res de res, i així ho vaig deixar dit en els meus anteriors articles "Ciclisme: hipocresia i doping" i "Ciclisme: arriba la justícia". Litzavesky va tenir els seus 20 minuts de glòria a canvi de fer desaparèixer 2 equips i enfonsar a varis corredors, entre ells el més conegut ha estat Jan Ullrich, al que em sembla que els benpensants alemanys no acaben de perdonar-li que sigui de l’Est i que a més a més resideixi a Suïssa.

Com dic hi ha dos equips desapareguts: Liberty i Comunitat Valenciana, diversos corredors retirats, molts d’altres molt tocats i que ja per sempre quedaran sota l’ombra del dubte, directors esportius com Manolo Saiz, que ha perdut fins i tot la llicència del seu equip. I tot això per què? Pels cinc minuts de glòria d’en Litzavesky i per què quatre aprofitats es posessin les botes venent més diaris i quatre hipòcrites del món del ciclisme sortissin defensant un ciclisme net i pur (com les verges suposo).

The show must go on...

Com ja va passar a Italia, Colombia, i d’altres bandes (Alemanyia ha estat una excepció i per això sospito que en Jan Ullrich no li perdonen algun compte pendent), quan el jutge espanyol ha vist els càrrecs que es presentaven a l’anomenada “Operación Puerto”, diuen que va tenir greus problemes per aguantar-se les rialles: “El hijo de Rodicio”, “Berillo”, “el Bufalo”, “clasicomano”, etc. Uns noms que els mitjans de comunicació (sí, sí Marca, As, no us faceu els innocents ara, que vosaltres vàreu linxar els corredors sense cap prova), varen aprofitar per fer espectaculars portades i acusar corredors criminalitzant-los fins a límits insospitables: n’Óscar Sevilla va ser culpat de drogadicte per què havia fotos on entrava a la consulta del metge!!!! Jo em demano quin deportista no ha visitat, no una , sinó desenes de vegades les consultes dels metges?.

Tot era tan vergonyós i escandalós que faria riure si no fos perquè ha enfonsat una mica més el ciclisme i definitivament a moltes persones; el ciclisme està en la UVI i no crec que la gent que ara el controla sigui capaç de treure-ho endevant. Ara el jutge ha dit que no hi ha cas, que no hi ha tan sòl la possibilitat d’investigar més una cosa tan estúpida i manipulada com la “Operación Puerto”, i els fariseus es sorprenen de que ho hagi fent amb tanta rapidesa i la federació espanyola de ciclisme vol posar un recurs contra el tancament del cas!!!

Per acabar amb aquest tema que m’indigna especialment, només tres reflexions:

A què espera l’impresentable d’en Litzavesky per dimitir?

A què esperen els mitjans de comunicació per demanar perdó a aquells que han enfonsat?

A què esperen els ciclistes (sobre tot els professionals que tenen capacitat) per passar definitivament de federacions i buròcrates que els hi xuclen la sang i muntar una història similar a l’ATP dels tennistes o la PGA dels golfistes?

Salvem Mallorca

joem | 07 Març, 2007 19:39

Avui, com ja m’ha passat altres vegades, crec que calen poques paraules, si en els darrers anys la destrucció de Mallorca era un problema que ens preocupava, aquests darrers quatre anys de govern d’en Jaume Matas han superat els nostres pitjors malsons.

Per això, com dic, no calen massa paraules i per això el vídeo tampoc en parla gaire, les imatges parlem per si mateixes. Només dir que el dissabte dia 17 tenim l’oportunitat de dir ben fort que aquesta no és la Mallorca que volem.

Un espectacular document sobre la destrucció de l’illa

Aquest dissabte dia 17 de Març a les 17 hores tots els que ens preocupa el futur de l’illa tenim una cita a la plaça d’Espanya.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb