La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

La dreta ja te les bombes que volia

joem | 30 Desembre, 2006 21:27

Al final ho han aconseguit, la extrema dreta espanyola, arreplegada bona part d'ella entorn del PP i del duo Zaplana-Aceves, ja tenen les bombes que volien i que teòricament haurien d'acabar amb el procés de pau a Euskal Herria.

Tant ells com l’AVT de l’impresentable Alcaraz o la COPE i la resta de la dreta mediàtica han esperat aquest moment per tirar-se a la jugular del Govern de l’estat i acusar-lo poc menys que de connivència amb ETA, el comportament de la dreta quan perd el poder és sempre el mateix, demà caldrà veure editorials, comentaris i opinions de tota aquesta gent, demanaran des de dimissions a eleccions anticipades.

Ara el que cal és calma i fermesa (si no va dimitir cap govern quan hi havia 100 morts a l’any no cal que ho faci ara), confirmar qui ha posat la bomba (després dels 11-S i 11-M ja em costa creure molt en les versions oficials) i continuar el procés de pau amb fermesa i autèntica voluntat d’arribar al final, prenent decisions valentes i esperades, com l’acostament dels presos Euskal Herria o la taula de partits, de tal forma que s’acabi definitivament el problema de la violència.

Així volen els avions

joem | 29 Desembre, 2006 21:25

Potser si heu vist United-093 (el vol que diuen que va caure a Pennsilvania l’11-S) o alguna altre pel·lícula semblant, haureu pensat que això de volar és un autèntic perill i una espècie de món de bojos en el que sembla que el més difícil és que els avions arribin a bon port sense problemes.

Tot i que això que es veu al cinema pot ocórrer en determinats moments, la realitat és que les coses estan prou be controlades i encara que sempre pot passar un accident, volar és avui en dia molt segur, tal com es pot veure en aquest vídeo.

Aquest vídeo l’ha pujat en Manuel Moran a la seva pàgina web i val la pena mirar-ho, dura 9 minuts (és una simulació molt ben executada amb el “Flight Simulator”) i entendrem perfectament (està en castellà) tot el que fa un pilot i un avió comercial, des que vol posar els motors en marxa a l’aeroport de sortida, fins que els atura a l’aeroport d’arribada.

A gaudir del vídeo.

Andratx - Matasgate: "Era Lunes"

joem | 21 Desembre, 2006 19:33

“Era lunes”, es tracta segurament de l’única veritat que han dit els dirigents del PP des que fa dues setmanes va ser detingut el batle d’Andratx. Cada cop que obrin la boca es per dir una nova mentida, ho saben tot des de fa molt mesos, com ho sap tot Andratx i tota Mallorca que llegeix diaris.

“Era lunes”... I Rodríguez, Matas, Hidalgo i segurament algun més de la fauna que “pul·lula” pel Port d’Andratx, als que tant els hi és entrar “pericos” com “cotorres” aprofitant els impressionants iots i velers que tenen al port, gent que no li fa roissos a res i que necessiten productes que netegin be i deixin més blanc que “Ariel” i sembla que n’Hidalgo i companyia de netejar en sabien molt i clar ja ho diu el refrany: “neteja que alguna cosa queda” i es veu que els hi quedava, i molt! Tant que donava per comprar pisos, mansions, palaus, porches, “miro’s”, tot-terrenys, etc.

“Era lunes”... I avui es dijous, i encara ens queden moltes coses per saber, especialment el que varen parlar en Matas, n’Hidalgo i Rodríguez el divendres anterior a les detencions i a l’esclat de tot l’escàndol, no m’estranyaria que haguessin parlat de que era divendres, que arribava el cap de setmana, que el temps seguia bo, una xarradeta normal i corrent, com la de qualsevol grupet de funcionaris els divendres a migdia. Malgrat aquest “presentiment”, no se el que donaria per poder escoltar aquella conversa.

“Era lunes” i en Rodríguez parlava amb n’Hidalgo de si això et pot afectar a tu o a l’altre i el batle li va dir: “sí es que estamos en el mismo paquete”, sembla que en Rodríguez feia com si no entengués o no volgués entendre i sortia per “peteneras”, n’Hidalgo no va dubtar en afirmar “Perdona que no me he expresado bien, en el mismo barco: tu, yo y el partido...” Això sí que és un avís a navegants, per si no ho entenia li va dir ben claret: Tu, jo i el partit. Evidentment unes hores després en Parera, l’especialista del PP estava defensant n’Hidalgo.

“Era lunes”... A veure qui trobarà la segona veritat que dirà algú de tota aquesta tropa, perquè de moment de veritats només una, que quan en Rodríguez va telefonar n’Hidalgo era dilluns, la resta... Mentides i manipulacions.

PS: El despatx del batle estava ben net des de diumenge... Ell mateix ho havia fet net, com fan els batles els diumenges que estan avorrits... i que no saben que els detindran al dia següent.

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb