La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

Ha mort un campió

joem | 27 Novembre, 2006 23:13

Diumenge una noticia ens va deixar a tots glaçats, semblava mentida. Quan m’ho varen dir vaig contestar bah!, no diguis dois, no pot ser, si està a Gant corrent amb en Joan... simplement no podia ser o així m’ho semblava.

Però desgraciadament era veritat, n’Isaac Gàlvez va morir ahir de matinada a Bèlgica, mentre corria els Sis Dies de Gant, fent parella amb en Joan Llaneres. Una caiguda estúpida, com solen ser la majoria de caigudes que han acabat amb la vida de molts de ciclistes.

Es fa difícil trobar paraules quan passa una cosa així, tan inesperada, tan brutal, tan injusta; m’imagino en Joan i la família d’en Isaac, tot i que mai es pot arribar a assumir tot el patiment i el dolor que es pot sentir.

El ciclisme ha perdut un gran campió, un més; i tots hem perdut una gran persona. Jo m’estimo més recordar sempre n'Isaac com a Campió del Món, braços a l’aire i l’arc del Sant Martí al pit.

Ja era hora! l'Efecte Dominó

joem | 27 Novembre, 2006 21:26

Ja era hora!

Avui ha començat a caure el dominó, ja era rar que amb la que estava caient per Màlaga, per Múrcia, per Canàries, per Madrid, no arribessin els esquitxos a Mallorca, a les Illes, sabent com tots sabem el que passa aquí.

Ara sembla que ha començat, i ho ha fet per Andratx, probablement un dels pobles on a més de corrupció havia més grolleria, més brutor aparent, però possiblement no sigui ni tan sols el municipi on hi ha més volum de corrupció; aquests darrera anys a Mallorca s’han canviat urbanitzables, àrees de reconversió, àrees de creixement, hospitals, gratacels, polígons industrials, com si fossin estampetes, mentre uns guanyàvem milions d’euros i noves fortunes creixien de la nit al dia.

Aprofitant que són per aquí, aquests funcionaris anti-corrupció i fer un volt per Calvià, per Palma, per Llucmajor, per Eivissa, segur què cosa trobarien i que en Hidalgo i en Massot no es trobarien tan sols i les Illes quedarien un poc més netes i el futur seria més sostenible.

Esperem que sigui només la primera peça que cau ....

Ai, Aii, Aiii... Albert Ribera

joem | 22 Novembre, 2006 23:00

Resulta que el progre, el socialdemocrata, l’esquerranòs ciudata número 1, el ciudata més conegut entre tots els ciudatans de Catalunya, resulta que és un mentider.

Es va cansar de repetir durant tota la campanya que no havia militat mai a cap partit polític i així es presentava, nu, net, verge...

Però ves per on resulta que s’agafa primer a un mentider que a un coix, i resulta que el dislèxic den Albert, que comença frases en un idioma, les segueix en un altre i les acaba en no se sap quin altre idioma; el noi que cridava llibertat, com Jarxa als anys 70, l’innocent jove que apareixia en els cartells nu i pur, és un mentider, ha mentit tota la campanya, quan deia que mai ha militat a cap partit polític, n’Albert Ribera ha militat al PP des de l’any 2002 fins al juny d’enguany, quan va decidir crear els Ciudatans – Partit de la Ciudatania (o potser el va enviar el PP en comissió de serveis?), això mai es sabrà.

L’acabo de veure a la TV3 i m’ha resultat patètic veure’l intentant justificar que ell no ha militat com a “militant”, sinó que es va afiliar com a “simpatitzant”, impressionant matis no?. Molt be la presentadora fent-li veure que la figura del simpatitzant no es crea fins l’any 2004 quan ell va demana l’alta en el PP al 2002.

En fi, cada dia queda un poc més clar que Ciudatans és un partit d’esquerres... Deu ser de l’esquerra de l’Eixample.

1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb