La Cova de les Bruixes

La Cova de les Bruixes
Reflexions Avions Natura Viatges Ciclisme i Esports Territori i Política

I diuen que el PIRATA soc jo!!!

joem | 29 Juny, 2006 16:04

Al final s'aprova la llei de la propietat intel·lectual, que entre d'altres mesures farà que haguem de pagar una taxa o cànon per cada suport d'emmagatzematge digital (CD's, DVD's, Memòries, MP3, etc) verges que comprem i que anirà destinat als autors, per compensar-lis dels suposats drets d'autors que perden quan copiem musica!!!!

Es tracta d'un autèntic escàndol, jo utilitzo els CD's verges per guardar dos i fins i tot tres copies de les fotografies que faig. Malgrat això un bon grapat d'euros meus acabaran en mans d'autors als que no conec.

I desprès d'això encara tenen la barra de dir-nos pirates! pirates nosaltres? i ells que son? Son autèntics lladres que cèntim a cèntim ens aniran robant milions d'euros. Jo tinc clar dues coses, que buscaré tendes on tinguin CD estrangers que no paguin el cànon i que no compraré un disc mes. Com qualsevol taxa que paguem se suposa que es per un servei, així que el cànon que abonaré anirà a canvi del disc o discos que no compraré més.

Mentre cada un de vosaltres pren les mesures pertinents i no regala discos ni per Nadal, passeu per aquest pagina i firmeu contra el il·legal cànon. http://www.todoscontraelcanon.es

Carnet per PUNTS

joem | 28 Juny, 2006 14:36

Acaben de donar altre volta sobre els més dèbils de tota la cadena, els conductors, els ciutadans, a partir de dissabte comença el carnet per punts i ja anuncien la següent: Conduir a mes de 90 per ciutat i 190 per carretera serà delicte.

Em sembla mentida, que amb el goteig de morts i morts que hi ha cada setmana encara estiguem així, presionant i maxacant al mes dèbil. Algú s'ha demanat mai que passaria si cada cap de setmana s'estavelles un avio? Si cada dissabte xoquessin dos trens amb desenes de morts? Doncs això es el que passa a les carreteres però ningú fa res... Be, si, posen multes per parlar per mòbil, per no portar triangles, per conduir a 50 quan es pot a 40.

Algun dia s'atreviran a parlar de l’autèntic problema, els fabricants de cotxes, els distribuïdors, les grans constructores, formen un lobby tan potent i poderós que podem obrir qualsevol diari qualsevol dia i comptar els anuncis a plana sencera (quants són de cotxes?... molts), podem empassar-nos qualsevol pausa publicitària a la nit, quants anuncis son de cotxes?

Potser es per això que cap diari, cap radio, cap televisió publica el més mínim comentari sobre el tema?

Per que segueixen construint i venent cotxes que superen els 200 km/h?

Per que es construeixen autopistes on agafar els 200 k/h es tan fàcil?

Com es que tothom calla davant d'aquest problema? potser per que tothom en cobra i viu d'aquest lobby?

Imagino que quan sigui delicte sobrepassar certa velocitat, per comprar un cotxe que la superi caldrà un permís especial i l'administració portarà un registre de tothom que te cotxes susceptibles de cometre un delicte. Suposo que això es somiar, però algun dia els ciutadans haurien de demanar que s'ataqui la vertadera causa del problema.

S'ha acabat la marea roja

joem | 27 Juny, 2006 21:15

Doncs sí! S'ha acabat la marea roja!

Com les marees d'algues vermelles que es transformen en una plaga cada estiu quan la salinitat i la calor son adequades, però que es desfan com el sucre tot d'una que les condicions favorables desapareixen.

Així s'ha desfet aquesta marea de nacionalisme ranci, toritos, toretes, flamencs i bombos, de campions de pandereta.

Fins d’aquí quatre anys, que tornaran amb la mateixa història. Que n'aprenguin!

PS: Potser en Raul encara serà titular

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb